Hva

Hos Kuben – OfficeHub er terskelen lav, det vil si at alle er velkommen. Allikevel må vi ha noen trivsels regler, slik at alle som benytter seg av Kuben – OfficeHub har noe å forholde seg til, for å skape et godt nettverk i Askim’s CoWorking hus.

Hos oss kan du leie en arbeidsplass på dagsbasis, ukes basis eller på månedlig basis. Alle bookinger som har en leieperiode under to måneder må forhåndsbetales, enten via Vipps eller via kort betaling i kontorets åpningstider. Alt utover to måneds leie forhånds faktureres.

Vi er opptatt av helse og vet at kroppen trenger å bevege seg, selv når man sitter dypt fokusert i arbeidet. Derfor har vi flere hev-senk bord tilgjengelig og gode kontorstoler å sitte på. Vanlig store skrive bord er også tilgjengelig, med de samme gode kontorstolene. Vi bryr oss om ryggen din!

Vi er også opptatt av miljø, så alle arbeidsplasser og fellesområder vil ha en god rengjørings frekvens. Samtidig er vi opptatt av kildesortering, så avfall stasjoner med kildesortering vil være tilgjengelig flere steder i huset.

Med Rema 1000, Fresh Deli, Meny og Kiwi, restauranter og cafeer i umiddelbar nærhet, oppfordrer vi alle til å handle lokalt og heller ta med drikke og mat de selv ønsker. Det forventes også at alle rydder opp etter seg og bruker kildesorteringen som er tilgjengelig i begge etasjer.

For info og booking av arbeidsplass, send mail til: booking@officehub.no eller ring oss på tlf 69 02 18 00.